• 13.000m² op de Wieken in Hoogeveen
  • Logistiek kruispunt nabij A28
  • 8 overheaddeuren, 4.5m hoog
  • Inclusief kantoorunits en toiletten
  • Totaal perceel 20.000m²
  • Deelverhuur per 1200m² mogelijk

 

Nieuwsgierig?
Bekijk hier meer details van de loods!Voorraad en inventaris opslag

Kunt u uw voorraad en/of inventaris niet meer stallen? Groeit uw bedrijf en kampt u met ruimte gebrek? Is uw product seizoensgebonden en bent u op zoek naar opslag voor uw producten? Opslag.nl biedt de perfecte oplossing om uw voorraad en of inventaris in onze loods op te slaan. Volledig overdekt en altijd beveiligd.  

Opslag grote goederen

De ideale opslag voor het stallen van zeer grote (partijen) goederen. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk grote machines, vrachtwagens en boten laten stallen. Door de hoogte van de loods kunnen bijna alle grote goederen worden opgeslagen. Sla uw grote goederen voor langere tijd op in onze loods in Hoogeveen. 

Speciale/overige goederen

Heeft u andere ideeën of wilt u iets speciaals opslaan? Wij staan voor veel verschillende doeleinden open (mits u het minimale aantal vierkante meter afneemt). U bent van harte welkom om onze loods te komen bekijken en wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.   Waarom uw spullen opslaan bij Opslag.nl?

 

echt zo  Uitstekend bereikbare locatie in Hoogeveen
echt zo   Geheel verhard binnen en buitenterrein
echt zo   De loods is 7,5 meter hoog maar u betaalt enkel per vierkante meter. Sla uw goederen dus niet alleen breed maar ook hoog op
echt zo   8 overheaddeuren van 4,5 meter hoog, geschikt voor vrachtwagens
echt zo   Monolithisch afgewerkte betonvloeren met dilatatie
echt zo   Beschikking over kantoorunits met toiletten
echt zo   Volledig overdekt en beveiligd


Stuur ons direct een bericht