Opslagruimte van de week:

Dr Anton Philipstraat Hoogeveen

De opslagruimte in Hoogeveen ligt op een uitstekend bereikbare locatie in Hoogeveen. Het pand is gevestigd op bedrijventerrein De Wieken aan de Dr. Anton Philipstraat 48-52 te Hoogeveen. Doordat het pand is gelegen aan de rondweg van het bedrijventerrein is er een goede ontsluitingsmogelijkheid naar zowel de A28 als de A37. Het totaal verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt ongeveer 13.000 vierkante meter, deelverhuur is ook mogelijk vanaf ongeveer 1.200 vierkante meter.

De buitenkant van het pand

Indeling circa 115 meter  x 115 meter

Opleveringsniveau en voorzieningen

De grote bedrijfshal, met inpandige kantoorunits en een verhard en omheind buitenterrein, is gebouwd in 1989. In 2003 is het complete dak vernieuwd. Het te huren gedeelte is opgetrokken in een staalconstructie met geprofileerde stalen gevelbeplating op een lage borstwering. De bedrijfshal is erg hoog waardoor vrachtwagen en auto's gemakkelijk door het pand heen kunnen rijden, door de hoge deuren in het pand kunnen voertuigen zowel aan de voor- als aan de achterkant het pand verlaten. Het pand is onder andere voorzien van:

  • 8 Overheaddeuren met een hoogte van 4,5 meter
  • De vrije hoogte van het pand is 7,25 meter hoog
  • Monolithisch afgewerkte betonvloeren met dilatatie (een maximale vloerbelasting van 4.000 kilo per vierkante meter)
  • TL-verlichtingsarmaturen
  • Buitenverlichting
  • Kantoorunits met toilet
  • Krachtstroomaansluiting
  • Alarminstallatie

Het gehele buitenterrein is verhard met klinkers, stelconplaten en asfalt. Het gehele pand is tevens afgesloten met gaashekwerk en stalen spijlenhekwerk, verlichting en inritten. De energielasten voor de huurder worden berekend via tussenmeters. Het huurtermijn en het opzegtermijn zijn in overleg. 

Een blik in de loods

Op onderstaande foto's ziet u de loods van binnen. Op de foto's is goed te zien hoe zakelijke klanten effectief gebruik maken van de de ruimte en hoogte van het pand. Wilt u een keer zelf binnen kijken om een goed beeld te krijgen van de ruimte? Neem contact met ons op en wij geven u graag meer informatie of een rondleiding.